top of page

«ІТ-Інтегратор» поставив першу унікальну робочу станцію Prime для навчання операторів БПЛА з використанням технології доповненої реальності

30 янв. 2024 г.

Облаштування навчальних центрів з підготовки пілотів БПЛА сьогодні є одним з найпоширеніших запитів для системних інтеграторів в Україні в умовах війни. Такі запити, як і всі ті, що безпосередньо стосуються підсилення технічної здатності наших захисників, сьогодні є пріоритетними для команди спеціалістів «ІТ-Інтегратор».

В робочій станції Prime, виконаній на замовлення одного з ЗВО України у січні 2024 року, використані якісні сучасні комплектуючі світових виробників: процесор Core i5-134000F, материнська плата Gigabyte B760M AorusElite AX, модулі пам’яті Kingston FURY Beast DDR5, SSD диск Kingston NVMe M.2 на 500 GB та відеокарта NVIDIA GeForce RTX3050. Рішення виконане в зручному корпусі ATX GameMax Aero з потужним блоком живлення та вентиляції.


Ця конфігурація при підключенні до неї VR-окулярів, що можуть бути додані до комплекту, дозволяє курсантам не тільки зручно та швидко освоїти технологію віртуальної реальності при управлінні дронами різних типів, але й забезпечує високу продуктивність та стабільність роботи системи при обробці просторів доповненої реальності.


В комплекті з робочими станціями Prime для навчання операторів БПЛА компанія «ІТ-Інтегратор» пропонує широкий асортимент моніторів, серед яких можуть бути обрані як стандартні рішення для навчальних класів на основі IPS-матриці з діагоналлю від 17 до 28 дюймів різних виробників, так і, наприклад, панорамні монітори Samsung Odyssey, VR аксесуари, тощо.


Робочі станції виробництва Prime PC мають відповідну сертифікацію, гарантійне та постгарантійне обслуговування, а також можуть бути виготовлені та поставлені по всій території України партіями до 500 одиниць на місяць.


Prime PC. Надійні. Українські.


Джерело European Business Association

bottom of page