top of page

ІТ-Інтегратор та його команда. Хто стоїть за перемогами на економічному фронті в Україні

20 авг. 2023 г.

ІТ-Інтегратор — відомий в Україні ІТ-бренд, що вже понад 20 років проєктує та впроваджує потужні ІТ-системи та системи інформаційної безпеки для підприємств важкої промисловості, енергетики, державного сектору, банків, торговельних мереж, закладів освіти та об’єктів критичної інфраструктури.

На початок 2022 року компанія була найбільшим системним інтегратором у країні та виконувала комплексні проекти для Державної податкової та Державної митної служби України, Укренерго, Національного банку, Укрзалізниці, Укртелекому. Серед постійних клієнтів компанії — ДТЕК, Азовсталь, Київстар, Аеропорт Бориспіль та багато інших.


В портфелі підприємства прямі договори постачання від понад 30 провідних вендорів світу, власні виробничі потужності з виготовлення серверів та комп’ютерів Prime, мережа філій, офісів та складів у понад 20 регіонах України, а з лютого 2022 року – широкий асортимент продуктів та рішень для оборони України. З найбільш поширених запитів до ІТ-Інтегратор від клієнтів сьогодні залишаються дрони, рації, хмарні сервіси, кібербезпека, послуги з ІТ-аутсорсингу та аутстафінгу.


Попри війну продовжується у повному обсязі виробництво українських персональних комп’ютерів торгової марки Prime, що належить «ІТ-Інтегратор». Виробничі потужності та складські запаси компанії дозволяють навіть у воєнний час забезпечувати постачання до двох тисяч ПК на місяць. Зокрема, високою популярністю користується лінійка конфігурацій надійних українських персональних комп’ютерів Prime PC Solo 30.


Prime PC – це сучасна та доступна за ціною якісна комп’ютерна техніка українського виробництва — для бізнесу, навчання, комунікацій, а також ігрові та дизайнерські станції, стандартної та унікальної конфігурації, які поставляються по всій Україні вже понад 20 років на замовлення корпоративних клієнтів – без перерви на Covid-карантини та війну.


ІТ-Інтегратор працює разом з вами на Перемогу!


Джерело vikna.tv

bottom of page