top of page

Prime PC виготовили 400 ПК в рекордно стислі строки

22 авг. 2023 г.

У січні 2023 року компанія Prime PC виконала замовлення на постачання 400 ПК для представництва німецького фонду міжнародного співробітництва (GIZ) у Києві.

Для збірки використовувались комплектуючі від світових виробників: ASUS, Crucial від Micron Technology, Advanced Micro Devices (AMD), DELL.

 

Деталі замовлення: монітор 27" Dell, форм фактор корпуса ПК в класичному вигляді – Tower, встановлено ліцензійне програмне забезпечення, надано максимальну гарантійну підтримку терміном на 3 роки, організовано логістику до складу замовника.

 

Процес збірки зайняв менше ніж місяць, враховуючи новорічний період та ускладнюючі зовнішні фактори: блекаути, перебої з електроенергією, труднощі з організацією логістики комплектуючих з-за кордону та інше.

 

До роботи над виконанням замовлення, опрацюванням та збіркою була залучена команда у складі: інженерів, закупників, працівників складу. Досвід роботи виробничої команди у 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖 понад 20 років!

 

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖 неодноразово постачав комп’ютерну техніку GIZ, але слід зазначити, що дане замовлення було найбільшим за період співпраці.

 

𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖 – надійний партнер як для українського бізнесу, державного сектору, так і для міжнародних організацій.

 

Системи управління якістю, інформаційної безпеки та екологічного менеджменту сертифіковані відповідно до стандартів ISO 9001:2015, ISO/IEC 27001:2013 та ISO 14001:2015.

 

Для підприємств та організацій 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖 пропонує гнучкі умови співпраці, електронний документообіг та дотримання всіх закупівельних процедур.

 

Окрім техніки, 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖 пропонує послуги з налаштування та обслуговування - від завантаження операційної системи та необхідного ПЗ до модернізації техніки та сервісної підтримки.

 

Виробництво продукції триває у дві зміни, а логістичні комплекси у Києві та Львові готові до відвантаження за будь-яких умов.

Андрій Блощинський, директор з виробництва 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖: «Ми неабияк цінуємо співпрацю з вітчизняними та міжнародними партнерами, які обирають нас знову і знову. Команда 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗲 𝗣𝗖 злагоджено працює вже багато років. Наші професійні навички дозволяють нам приймати складні ситуації з холодним розрахунком, а кожен виклик інтерпретувати як можливість для росту. Ми вдячні GIZ за довіру! Незалежно від труднощів воєнного часу, наша команда продовжує наполегливо працювати, щоб забезпечити якісне і своєчасне виконання всіх замовлень.» 

Prime Computers – український виробник персональних комп’ютерів, що вже понад 20 років забезпечує надійною та функціональною технікою найбільші підприємства та організації в Україні.

Prime PC є виробничим підрозділом найбільшого в Україні системного інтегратора компанії «ІТ-Інтегратор».

 

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH – це німецький фонд міжнародного співробітництва. Сфера діяльності GIZ охоплює різноманітні напрями: від підтримки економічного розвитку та сприяння зайнятості до енергетики, охорони довкілля та забезпечення миру та безпеки.

bottom of page